İstanbul’da boşanmak isteyen eşini öldürdü!

Esenyurt'ta Mehtap Çoban isimli kadın boşanmak istediği eşi Durmuş Çoban tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin ardından teslim olan Durmuş Çoban “Eşim beni aldatıyordu, o yüzden öldürdüm” dedi.

SHABER3.COM

İki çocuk sahibi Mehtap (40) ile Durmuş Çoban (43) çifti Esenyurt'a bağlı Atatürk Mahallesi'nde yaşıyorlardı. Çift arasında bir süre önce başlayan şiddetli geçimsizliğin giderek artması üzerine Mehtap Çoban boşanmak istediğini söyledi.

Durmuş Çoban'ın boşanma talebini reddetmesi üzerine ikili arasında dün saat 16.30 sıralarında tartışma başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine mutfaktan bıçağı alan Durmuş Çoban eşi Mehtap Çoban'a saldırdı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu Mehtap Çoban kanlar içinde yere yığılırken, Durmuş Çoban ise kaçtı.

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri yaralı kadını hastaneye götürürken, polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı. Yarasının ağır olduğu ve çok kan kan kaybettiği belirlenen, iki çocuk annesi Mehtap Çoban, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Bir süre sonra katil koca ise polise giderek teslim oldu. Emniyette sorguya alınan Durmuş Çoban’ın ifadesinde, “Eşim beni aldatıyordu. Aldattığına dair mesajları yakaladım. Bunun üzerine sinirlenerek olay gerçekleştirdim” dediği öne sürüldü.

Şüpheli koca emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, Mehtap Çoban'ın cansız bedeni ise toprağa verilmek memleketi Tokat'a gönderildi. Öte yandan Sözcü'ye konuşan Mehtap Çoban'ın akrabaları “Mehtap eşinden sürekli şiddet görüyordu. Yaşadığı acıları bizimle de paylaşıyordu. Şiddet gördüğü için boşanmak istiyordu” dedi.
<< Önceki Haber İstanbul’da boşanmak isteyen eşini öldürdü! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER