İstanbul'da yılbaşı kutlamaları


İstanbul'da yılbaşı kutlamaları kar yağışı altında gerçekleşti. Kutlamaların adresi olan Taksim, Nişantaşı ve Etiler akşam saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Kar ve soğuğa rağmen müzik eşliğinde eğlenen vatandaşlar, yeni yıldan barış ve sağlık beklediklerini dile getirdi.

İstanbul'da bu yıl yılbaşı kutlamaları Taksim, Nişantaşı ve Etiler'de gerçekleşti. Her yıl olduğu gibi vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren bu adreslere akın etti. Kar ve soğuğa rağmen yeni yılın ilk dakikalarına kadar bekleyen vatandaşlar, müzik eşliğinde eğlendi. Özellikle Etiler ve Nişantaşı'nda çeşitli organizasyonlar gerçekleştirildi. Etiler'de ünlü DJ David Vandetta ve Hande Yener sahne aldı. Nişantaşı'nda ise vatandaşlar bir radyo şirketinin organize ettiği programla yeni yıla girdi. Etiler ve Nişantaşı'nda havai fişek gösterileri de yapıldı. Ancak Taksim'dekiler bu manzarayı göremedi. Ortaköy'e giderek havai fişek gösterisi izlemeyi umanlar da hayal kırıklığına uğradı.

Gece boyunca İstanbul'da kar yağışı durmadı. Eksinin altındaki soğuk ve kara rağmen çok sayıda vatandaş 2016'yı sokaklarda gördü. Her yıl olduğu gibi Kurtuluş'ta da vatandaşlar yeni yıla tabak çanak kırarak girdi.

Vatandaşlar kutlama alanlarını, özellikle Taksim'i 2016 yılına girildikten sonra terk etmeye başladı. Herhangi bir organizasyonun olmaması, kar yağışı ve soğuk kutlamaların uzamasını engelledi. Etiler'de ise Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik nedeniyle eğlenceler geç saatlere kadar devam etti.
CİHAN
<< Önceki Haber İstanbul'da yılbaşı kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER