İstanbul Emniyeti'nde deprem!

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Ocak 20 2017
İstanbul Emniyeti'nde 19 ilçe, 41 şube ve 31 il emniyet müdür yardımcısı değişti.
İstanbul Emniyeti’nde görev değişimi

İSTİHBARAT ÇALIŞKAN’A BAĞLANDI

İstihbarat Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı kaldırılarak, bu görev direkt olarak Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan tarafından yürütülecek. Ayrıca, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlerinde bir değişiklik yaşanmadı.

İSTANBUL 3 BÖLGEYE AYRILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kendi bünyesinde İstanbul’u A-B-C olarak üç bölgeye ayırdı. Her bölgede bulunan ilçelerin başına da birer il emniyet müdürü yardımcısı atadı. A Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak Atalay Bahar, B Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı ve Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünden sorumlu olarak Sinan Kökten, C Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak ise Oğuz Çuhadar atandı.

OPERASYONEL ŞUBELERİN SORUMLU MÜDÜRLERİ DE DEĞİŞTİ

Terörle Mücadele, Bomba İnceleme ve İmha ile Tanık Koruma Şube Müdürlüklerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini Kadir Alçıkaya yürütecek. Organize, Mali, Kaçakçılık ile Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüklerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini Gaffar Demir yönetecek. Asayiş, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine Ali Tuna Coşkun getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bu atamalara göre 34 Emniyet Müdür Yardımcısı ile görev yapacak. Emniyet Müdür Yardımcılarının görev alanları şöyle:

Haydar Özdemir (Güvenlik, Radyo TV ve Foto Film ve Spor Güvenliği Şube Müdürlükleri), Seylan Demir (İkmal, Bütçe, İnşaat Emlak, Ulaştırma ve Strateji Geliştirme Şube Müdürlükleri), Bülent Ay (Trafik Denetleme, Trafik Tescil ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri), Dursun Küçükyılmaz (Hassa Bölgeleri Koruma, Ma

Bu haberler de ilginizi çekebilir