İstanbul yine karanlıkta kalacak

İstanbul'un 13 ilçesinde 26 Aralık Cumartesi günü çeşitli saatler arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

İstanbul yine karanlıkta kalacak

BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre kesinti Bağcılar, Güngören, Sultangazi, Kağıthane, Esenyurt, Beyoğlu, Küçükçekmece, Şişli, Arnavutköy, Bayrampaşa, Esenler, Bahçelievler ve Sarıyer'de yapılacak.

Kesinti yapılacak bölgeler şöyle:

Bağcılar; Mahmutbey Mahallesi,1.Yol,2.Yol,3.Yol,4.Yol Sokakları ve civarı.

Güngören; Güven Mahallesi Eski Londra Asfaltı Caddesi, Altıntaş, Cami Çıkmazı,Parlar Sokakları ve civarı. Güneştepe Mahallesi Soğanağa,İnci,Çalışır,Alparslan,Mehmet Akif,Özgür Sokakları ve civarı.

Sultangazi; Cebeci Mahallesi 1.Cebeci Yolu,2594,2500,2494,2495,2501,2502,2503,2504,2505,2506 Sokakları ve civarı. Habipler Mahallesi Zafer Caddesi,Eray Makina,Kasapoğlu Yağ ve civarı

Kağıthane; Seyrantepe Mahallesi Başkır,Cesur,Civan,Çağla,Çağırtkan Sokakları ve civarı.

Esenyurt; Esenkent Mahallesi Vedat Altun,Aras,Reşneli Niyazi Sokakları ve civarı. İncirtepe Mahallesi Kemalpaşa Caddesi,354,355,240,241 Sokakları ve civarı.

Beyoğlu; İstiklal Mahallesinin;Hacı Hüsrev,İplikçi Fırını,Ali Kabuli Caddeleri,İbn-i Sina,Kan Kardeşi,Paşalı Hasan,Kanarya,Yeni İshak,İmam Bahçe,Mahir,Sıhhat,Sahaf Mezarlığı,Kolan,Sebilci,Mahmudiye,Sokağıfesci Yokuşu Sokakları ve civarı.

Küçükçekmece; Fevzi Çakmak Mahallesi Kabil,Uğur,Uçar,Münir,Reşmeli,Akçalar Sokakları ve civarı.

Şişli; Levent Mahallesi Büyükdere Caddesi,Eczacıbaşı,Kanyon Elışveriş,İş Merkezi ve civarı.

Arnavutköy; Balaban Mahallesi ve civarı.

Bayrampaşa; Murat Mahallesi Uluyol Caddesi,İşkent Sanayi Sitesi ve civarı.

Esenler; Yavuz Selim Mahallesi İstanbul Caddesi,Mehmetçik,Merdiven,Meltem,Melek Sokakları ve civarı. Yavuz Selim,Mimarsinan Mahallelerinin;İbn-i Sina,Farabi,İstanbul,Şehit Ruşen Köksaldı Caddeleri, Medrese, Metro, Merdiven,87,88,89,92,96,97,94 Sokakları,İbrahim Turan Lisesi,Spor Kompleksi ve civarı.

Bahçelievler; Bahçelievler Mahallesi Çalışlar Caddesi,Calal Nuri,Naci Kasım,Yaseminli,Çınarlı,Ayvalı,Ihlamur Sokakları,Aydın Üniversitesi ve civarı.

Sarıyer; İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi ve civarı.
<< Önceki Haber İstanbul yine karanlıkta kalacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER