İstanbul'da denize helikopter düştü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Eylül 6 2018
Kazada 2 kişi yaralı olarak kurtarılırken birinin durumunun ağır olduğu bilgisi verildi
İstanbul'daki Bostancı sahili açıklarında denize helikopter düştü. Kazada 2 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı açıklanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Valiliğin açıklamasında, "İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır" denildi.
Helikopterin Halil İbrahim Ünver'e ait Ünver Havacılık adına kayıtlı olduğu öğrenildi.
İstanbul Valisi Vasip Şahin de "(Helikopter kazasının nedeni) Kaza kırım ekibi gerekli incelemeyi yaptıktan sonra öğrenebileceğiz" dedi.
Pilot İsmet Özgür, helikopteri denize indirmeye çalıştığını ancak çakıldıklarını ifade etti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yasadışı bahis baronu, 'Ersan Şen pişmanlığını' anlattı2.THY, İran seferlerini iptal etti!3.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı4.'Cebimizden 5 kuruş çıkmayacak' denmişti: Şehir hastaneleri kara delik oldu!5.İstanbul Baro yönetimi beraat etti!
6.Borsa İstanbul’da manipülasyon soruşturması: 15 kişi tutuklandı7.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon8.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!9.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!10.Savcılık ABB konser dosyası tahliyelerine itiraz etti!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ








