İstanbul'da tinerci dehşeti

EMİNÖNÜ'nde işyerlerinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan iş adamı Hasan Bat hayatını kaybederken oğlu Onur Bat yaralandı.

İstanbul'da tinerci dehşeti

Olaya ilişkin iki kardeş ise gözaltına alındı. Olay, Fatih, Eminönü Tahtakale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ercan O. isimli bir kişi saat 14.45 sıralarında Prof. Cemil Bilsel Caddesi üzerine geldiği sırada elindeki şişe dolu koliyi bir işyerinin önünde düşürdü.

İşyerinden çıkan Kuleli Terazi Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bat, Ercan O.'ya yere düşürdüğü şişe parçalarını temizlemesi konusunda uyarıda bulundu. İkili arasında başlayan sözlü tartışmaya işyeri sahibinin oğlu Onur Bat da dahil oldu. İddiaya göre işyeri sahibi baba ve oğlu Ercan O.'yu darp edince Ercan O. olay yerinden uzaklaşarak durumu abisi Vural O.'ya haber verdi. Ercan ve Vural O. kardeşler tekrar Hasan Bat'ın işyerinin önüne gelerek tartışmaya başladı. Her iki taraf arasındaki kavga büyüyünce Ercan ve Vural O. kardeşler ellerindeki bıçaklarla işyeri sahibi Hasan Bat'a ve oğlu Onur Bat'a saldırarak ağır yaraladı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan baba ve oğlu İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen işyeri sahibi Hasan Bat hayatını kaybederken, oğlu Onur Bat'ın da tedavisi sürüyor.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri Vural O.'yu gözaltına alıp sorgulamak üzere asayiş büroya götürdü.Olay yerinden kaçan Ercan O. ise Cinayet Büro ekipleri tarafından Esenler'de gözaltına alındı. Polis ekipleri kavganın yaşandığı yerde detaylı olay yeri inceleme çalışması yaptı. Hayatını kaybeden Hasan Bat'ın cenazesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı
<< Önceki Haber İstanbul'da tinerci dehşeti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER