TRT binası da çürük çıktı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 3 2019
İstanbul'da büyük korkuya sebep olan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra birçok bina risk sebebiyle boşaltıldı. TRT binası da tahliye edildi. Depremde hasar gören binalar arasında kamu binalarının da olması dikkati çekti.
İstanbul’da 26 Eylül’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından tahliye edilen kamu binalarına TRT’nin Ulus’taki binası da eklendi.
Tarafsız Haber Ajansı'nın haberine göre, TRT’ye ait binanın boşaltıldı, geçici olarak aynı kampüste yapımı devam eden ek binalara yerleşildi.
TRT PERSONELİ YENİ BİNALARA TAŞINDI
Eski binalarda tadilat yapılması için aslında bir taşınma işleminin gündemde olduğu belirtildi. Ancak deprem taşınmayı hızlandırdı. Binanın deprem güvenliği olmadığı öğrenildi.
TRT personeli tefrişatı devam eden yeni binalara iki gün içinde taşındı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...7.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi8.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!9.ESK'daki yolsuzluklar ne kadar etkili oldu? Et fiyatı rekor üstüne rekor kırıyor!10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







