İşte Burhan Kuzu'nun yeni görevi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 26 2015
Eski TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı oldu.

Eski TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı oldu.
Kuzu, yeni görevini Twitter hesabında tanıttı. Burhan Kuzu Twitter hesabında başdanışman oluşunu "Cumhurbaşkanı Başdanışmanı - T.B.M.M. Anayasa Komisyonu Eski Başkanı - Anayasa Profesörü" şeklinde ifade etti.

Kuzu, kapak fotoğrafına da cumhurbaşkanlığı forsu ve "Her Yönü ile Başkanlık Sistemi" kitabının resmini ekledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'2.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!3.Bu fotoğraftan bir kişi daha eksildi: Gazeteci Emrullah Erdinç'e gözaltı4.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!5.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı
6.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş7.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN








