İşte Cüneyt Çakır'ın notu

Bayern Münih-Atletico Madrid maçındaki yönetimiyle Alman ekibinden tepki gören Cüneyt Çakır, Fransız gözlemci Bertrand Layec'den 'çok beğenilen performans' anlamına gelen 8.5 puan aldı.

İşte Cüneyt Çakır'ın notu

Bayern Münih - Atletico Madrid maçındaki yönetimiyle Alman ekibinden tepki gören Cüneyt Çakır, Fransız gözlemci Bertrand Layec'den 'çok beğenilen performans' anlamına gelen 8.5 puan aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Bayern Münih-Atletico Madrid karşılaşması kıran kırana bir mücadeleye sahne olurken, hakem Cüneyt Çakır kritik pozisyonlarda verdiği kararlarla en çok tartışılan isim oldu.

Karşılaşmayı 2-1 kazanmasına rağmen, ilk maçı 1-0 kaybettiği için elenen Bayern Münih cephesinde maç sonrası Çakır'a büyük tepki vardı. Alman devinin efsane başkanı Karl-Heinz Rummenigge, "Hakem tarafından aldatıldığımızı düşünüyoruz" yorumunu yaptı ve bir UEFA yetkilisinin kendisine, "Aleyhinize verilen penaltı kararı utanç verici" dediğini iddia etti.

Rummenigge'nin bu sözlerine karşın UEFA'nın bu maçta görevlendirdiği Fransız gözlemci Bertrand Layec ve İskoç delege Campbell Ogilvie, Çakır'ı son derece başarılı buldu. Layec ve Ogilvie'nin, karşılaşmadan sonra Çakır ve yardımcılarının yanına giderek başarılı yönetimlerinden dolayı kutladığı belirtildi.


Fanatik
<< Önceki Haber İşte Cüneyt Çakır'ın notu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER