İşte Erdoğan’ın attığı son temel

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cumartesi, Mart 25 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Hatay'da katıldığı törenle temeli atılan Defne Devlet Hastanesi’nin, beton dökülerek temelinin atıldığı alanın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Canlı yayında dar açıyla yayınlanan görüntünün geniş açı ile çekilen fotoğrafında, Erdoğan'ın beton döktüğü yerin aslında temsili bir nokta olduğu görüldü. Ortaya çıkan görüntüye sosyal medyadan tepki yağdı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan dün Hatay'da ‘Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni'ne katıldı. Burada yaptığı konuşmanın ardından Erdoğan, 7 ayrı bölgede temeli atılacak bölgelere canlı bağlantı yaptı.

TOKİ KONUTLARINDA GENİŞ AÇI, HASTANEDE DAR AÇI

Programda ilk olarak TOKİ konutlarının temelinin atıldığı törende, sıra devlet hastanelerine geldi. Daha önce geniş açıyla çekilen beton dökümü, İskenderun Devlet Hastanesi, Defne Devlet Hastanesi ve Antakya Devlet Hastanesi'ne geldiğinde dar açıyla ekrana verildi.

GERÇEK, GENİŞ AÇILI FOTOĞRAFTA ANLAŞILDI

Temel atma programın ardından ise Defne Devlet Hastanesi'nin, temelinin atıldığı alanın görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Canlı yayında dar açıyla yayınlanan görüntülerin geniş açıyla çekilen fotoğrafında bir miktar demirin bulunduğu küçük bir alanda betonun döküldüğü görüldü.

Defne Hastanesi'nin temelinin atıldığı yerin son halini paylaşan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, “Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar” dedi.

“SÖYLENECEK LAF YOK”

Konuyla ilgili SÖZCÜ muhabirine açıklama yapan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, “Yorumu kamuoyuna bırakıyorum. Olmayan bir şeyin yorumu olmaz. Söylenecek laf yok ki…  Bir şeyi eksik olur, yolu, ulaşımı eksik olur eleştirirsin… Kandırmışlar Cumhurbaşkanı’nı. Kim ister böyle bir fiyaskoyu? Plan proje açıklandı mı? İhaleye çıkıldı mı? Hangi firma yapacak? Bilgi yok ortada. Yetkililerden açıklama bekliyoruz. Bu durum Türkiye kamuoyunda büyük yankı b

Bu haberler de ilginizi çekebilir