İşte Hugo Almeida'nın yeni adresi

Rus ekibi Anzhi Mahaçkale ile olan sözleşmesini fesheden Beşiktaş'ın eski futbolcusu Hugo Almeida'nın, Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover'e gideceği öğrenildi.

İşte Hugo Almeida'nın yeni adresi

Beşiktaş'a 2011 yılında Quaresma, Fernandes ve Simao ile birlikte gelerek 'Portekiz çetesi'ni adıyla anılan grubun içerisinde yer alan Hugo Almeida, 2,5 senelik Türkiye macerasının ardından İtalyan ekibi Cesena'nın yolunu tutmuştu. 

İtalya'da da tutunamadı

Cesena'ya 2014-2015 sezonun sene başında gelen ve burada 10 maçta sadece 1 asistlik performans sergileyen Portekizli futbolcu, burada da tutunamadı ve Cesena'dan da ayrılarak Rusya'nın yolunu tuttu. 

Rusya'da Kuban Krasnodar ile anlaşan 31 yaşındaki santrfor, yarım sezon da burada forma giydikten sonra Anzhi'ye transfer oldu. 

Anzhi'den de gönderildi

Sene başında Anzhi ile anlaşan Almeida'nın kulüple olan anlaşması feshedildi. Yapılan açıklamada, "Almeida ile olan anlaşmamız karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Hugo'ya teşekkür ediyoruz. Kariyerinde başarılı olmasını umut ediyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Yeni takımı belli oldu

Rus ekibi Anzhi ile yollarını ayıran Hugo Almeida'nın yeni adresi belli oldu. 31 yaşındaki Portekizli futbolcu, Almanya Bundesliga ekiplerinden Hannover 96'yla anlaşma sağladı. Mevlüt Erdinç'i Metz'e kiralayan Hannover, santrfor boşluğunu Beşiktaş'ın eski futbolcusu Hugo Almeida ile doldurma kararı aldı. Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Ceyhun Gülselam'ın da yer aldığı Hannover, Bundesliga'da 17. sırada yer alıyor. 
<< Önceki Haber İşte Hugo Almeida'nın yeni adresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER