İşte magandanın ateş ettiği an

KAĞTIHANE'de komşularının balkonundan sokaktaki düğün eğlencesini seyrederken başına isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Hülya Özdemir'in ölümüyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, düğün eğlencesi sırasında bir kişinin 5 el silah attığı görülüyor.

İşte o magandanın ateş ettiği an

Olay, dün akşam saatlerinde Sultan Selim Mahallesi Ayar Sokak üzerinde meydana geldi. Komşularının düğün eğlencesini 5’inci kattaki evinin balkonundan izleyen 52 yaşındaki Hülya Özdemir, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin tabancasından çıkan kurşunla başından vurularak hayatını kaybetti. 



Yapılan incelemenin ardından Hülya Özdemir’in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Bugün öğle saatlerinde otopsisi tamamlanan Hülya Özdemir’in cenazesi yakınlarına teslim edildi. 



Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu’na gelen Hülya Özdemir’in eniştesi Yalçın Özer, “Balkonda kapı komşularının düğün eğlencesini izliyormuş. Aşağı doğru bakarken alnından vurulmuş. Engelli bir çocuğu vardı. Genellikle ona bakmak için evden de çıkmazdı. Önümüzdeki hafta kızı Eda’yı nişanlayacaktı. Çok üzgünüz” dedi.



Yarın toprağa verileceği öğrenilen Hülya Özdemir’in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı morguna götürüldü.


4 KİŞİ GÖZALTINDA...


Bu arada, düğün konvoyunun gittiği düğün salonunu belirleyen polis ekiplerinin, gece saatlerinde Ataşehir'deki salona giderek, sokaktaki düğün eğlencesi sırasında havaya ateş açtığı tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. 

<< Önceki Haber İşte magandanın ateş ettiği an Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER