İşte o teröristin kaldığı ev
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 23 2016
Paylaş
X Post
Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştirdiği öne sürülen Abdülbaki Sömer'in, Ankara'da Ballıkuyumcu köyünde bulunan villa inşaatlarında kaldığı öğrenildi.

Ankara'daki bombalı terör saldırısının zanlısı Abdülbaki Sömer'in, Eskişehir yolu yakınlarında bulunan Ballıkuyumcu köyünde, yapımı devam eden Ballıkuyumcu villa inşaatlarında kaldığı öğrenildi.
İşte o teröristin kaldığı ev | Samanyolu Haber

Sömer'in kaldığı yer, köye uzak bir mesafede bulunuyor. Villa inşaatında yiyecek malzemeleri, televizyon, ranza, çay, şeker, yiyeceklerin saklanması için bir tane de buzdolabı var.
Buzdolabının üzerinde parmak izi araması yapıldığı dikkat çekti. Buzdolabının içinde peynir, yoğurt, salça ve çeşitli yiyecekler bulunuyor. İddiaya göre, Sömer, 28 kişinin hayatına mal olan bombayı bu villada hazırladı.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Mansur Yavaş'ın 'bu böyle gitmez' restine Özgür Özel bakın nasıl karşılık verdi?2.Kayıtları yok eden başhekim de tutuklandı3.Gülistan Doku cinayeti: Firari zanlı hakkında kırmızı bülten talebi!4.MHP'de İl Teşkilatlarının feshi Bolu ile devam etti! İşte atanan yeni isim5.Ekonomi çıkmaz sokağa girince Osman Cevdet Akçay gözünü kapıya dikti
6.Gülistan Doku'nun kız arkadaşı da aynı akıbeti mi paylaştı?7.Maçoğlu: Süleyman Soylu ‘Gülistan Doku dosyasına’ koruma kalkanı oluşturdu8.Çocuk nüfus oranı tarihin en düşük seviyesinde; yüzde 37'si yoksulluk ve sosyal dışlanma riskiyle karşı karşıya9.Türkiye'nin 25 yıllık dev şirketi iflas etti: Tasfiye süreci başladı10.Maraş katliamında vefat eden 11 yaşındaki Yusuf'a yapılan ayrımcılık insanlığı utandırdı!

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

HARUN TOKAK
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Mansur Yavaş'ın 'bu böyle gitmez' restine Özgür Öz...

Kayıtları yok eden başhekim de tutuklandı

Gülistan Doku cinayeti: Firari zanlı hakkında kırm...

MHP'de İl Teşkilatlarının feshi Bolu ile devam ett...

Ekonomi çıkmaz sokağa girince Osman Cevdet Akçay g...






