İşte saldırının gerçekleştiği nokta

İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki kanlı saldırının izleri bugün daha net görüntülendi. Deliller toplandıktan sonra olay yeri yıkandı, vatandaşların kullanımına açıldı. Bir grup turist hayatını kaybedenlerin anısına patlama yerine karanfil bıraktı.

İşte saldırının gerçekleştiği nokta

Sultanahmet'te yaşanan canlı bomba saldırısının yankıları devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde olay yerine çok sayıda yabancı basın mensubu geldi. Patlamanın yaşandığı yerde çekim yaptı. Bir turist grubu da rehberleri ile bölgeyi ziyaret etti.



Günün aydınlanmasından sonra, saldırıdan kalan izler daha net görüntülendi. Bir aydınlatma direği ve olay yerindeki bankta şarapnel izleri dikkat çekti. Yaşanan patlama nedeniyle çimlerin de yerinden söküldüğü görüldü.



Saldırının yaşandığı Dikilitaş’a saat 08.30 sıralarında rehberleri ile bir turist grubu geldi. Çevrede bir süre kalan turist grubunu rehberleri bilgilendirdi. Turistler fotoğraf çekti. Saldırının yaşandığı Dikilitaş’a karanfil bıraktılar.

Saldırının yaşandığı bölge, polis ekiplerinin yaptığı detaylı incelemeden sonra, belediye temizlik görevlileri tarafından yıkandı.

DHA
<< Önceki Haber İşte saldırının gerçekleştiği nokta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER