İşte Şota'nın yeni takımı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Haziran 16 2016
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra uzun süre takım çalıştırmayan Gürcü teknik direkör Şota Arveladze, sürpriz bir transfere imza attı.

Özellikle Azerbaycan'dan gelen cazip teklifleri reddeden Şota, İsrail'in en büyük kulüplerinden Maccabi Tel Aviv ile anlaştı. Dün akşam İsrail'e giderek Maccabi yöneticileriyle bir araya gelen genç teknik adam, 2 yıllığına anlaşma sağladı.
Şota Arveladze yeni kulübünden 2 yılda toplam 3 milyon dolar alacak. Ayrıca, takımın kazanacağı başarılara göre performans primi alacak. Son derece başarılı bir futbolculuk kariyeri olan Şota, Dinamo Tiflis, Trabzonspor, Ajax, Glasgow Rangers, AZ Alkmaar ve Levante takımlarında forma giydi.
43 yaşındaki Şota, teknik direktörlük kariyerinde ise Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor kulüplerinde görev aldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi2.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!3.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti4.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı5.İsrail Somaliland'ı tanıdı, Türkiye tepki gösterdi

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







