Alkollüyken birini öldürdü, şimdi bir kızı camdan attı!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ağustos 15 2020
Gaziantep’te bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in katil zanlısı tutuklandı. Zanlının daha öncede cinayete karıştığı ortaya çıktı.
Gaziantep'in Batıkent Mahallesi'nde 13 Ağustos Perşembe akşamı Mehmet Kaplan'ın dördüncü kattaki evinden aşağı düşen 17 yaşındaki Duygu Delen hayatını kaybetti.
Delen'i aşağı ittiği iddia edilen Mehmet Kaplan gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Kaplan daha sonra "çocuğun cinsel istismarı" ve "kasten öldürme" suçlarından tutuklandı.
20 yaşındaki Kaplan'ın tutuklanması öncesi sosyal medyada #duyguiçinadalet etiketi, Türkiye'de Twitter'da TT (Türkiye gündemi) olmuştu.
Duygu Delen'in düşme anının görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansımıştı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı dosya hakkında gizlilik kararı aldı.
"İNTİHAR SÜSÜ VERİLMEYE ÇALIŞILIYOR"
Duygu Delen'in bir arkadaşı, Duygu'nun da tıpkı Şule Çet gibi binadan atıldığını ve cinayete intihar süsü verilmeye çalışıldığını iddia etti.
Delen'in arkadaşları, lise son sınıf öğrencisinin Mehmet Kaplan'la 6 ay süren ilişkisinin, Kaplan'ın fiziksel şiddet uygulaması sebebiyle 4 ay önce bittiğini belirtiyor.
Delen'in Kaplan'dan ayrıldığını belirten arkadaşları, Kaplan'ın madde bağımlısı olduğunu ve ailesinin nüfuzunu kullanarak suçlarının örtbas edildiğini iddia ediyor.
Duygu Delen'in arkadaşlarına göre Mehmet Kaplan Duygu'yu tehdit ederek evine götürdü, evde uzun süren bir tartışma yaşandı, tartışma arbedeye dönüştü, genç kız evin balkonundan aşağı atıldı.
ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÖLÜME SEBEBİYET VERMİŞ
Kaplan’ın, daha önce 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Zeynep Berna Atay’a çarpa
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!10.'Bildiklerimi anlatacağım!': Ela Rümeysa Cebeci'nin ek ifadesi ortaya çıktı

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







