İşte yarın okulların tatil olduğu il ve ilçeler

Yurt genelinde etkisin gösteren yoğun kar yağışı sebebiyle bazı illerde okullar yarın (19 Ocak Salı) tatil edildi.

İşte yarın okulların tatil olduğu il ve ilçeler

SAMSUN'UN HAVZA İLÇESİNDE OKULLAR TATİL EDİLDİ 

Samsun'un Havza ilçesinde okullar bir gün süre ile tatil edildi.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi Twitter hesabından Samsun ili Havza ilçesinde okulların tatil edildiği duyuruldu. 

Açıklamada, "İlimiz Havza ilçesinde olumsuz hava şartları nedeni ile 19/01/2016 Salı günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir." ifadeleri yer aldı.

ÇANKIRI ÇERKEŞ'TE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.

Çerkeş Kaymakamlığı internet sitesinde yapılan açıklamada, "İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yoğun kar yağışı nedeniyle 19/01/2016 Salı günü ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.


ÇANAKKALE'DE BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

ÇANAKKALE'de kar yağışının etkili olduğu bazı İlçelerde, ilk ve orta dereceli okullar yarın da, karar akşam saatlerinde açıklandı. 

İl genelinde bugün etkili olan kardan dolayı, ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği Çanakkale'de, yağış akşam da etkisini sürdürdü. Karın meydana getirdiği olumsuz hava koşullarını göz önüne bulunduran Valilik, Biga, Yenice ile Gelibolu İlçelerinde ilk ve orta dereceli okulların tamamını, Çanakkale il merkezi, Lapseki, Gökçeada ilçelerinde ise, taşımalı eğitime tabi olan öğrenciler için yarın (Salı) okulları tatil etti. Karar akşam saatlerindre açıklandı.


TEKİRDAĞ'DA OKULLAR İL GENELİ TATİL EDİLDİ

Tekirdağ’da ile ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından valilik kararıyla il genelinde tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime yarın 1 günlüğüne ara verildi.


ÇORLU’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde etkili kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ile öğretime, yarın için 1 günlüğüne ara verildiği bildirildi.

<< Önceki Haber İşte yarın okulların tatil olduğu il ve ilçeler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER