İstifa furyası devam ediyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 25 2020
Paylaş
X Post
Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) son yıllarda başlayan istifa furyası devam ediyor. İstifa haberi bu kez Antalya'dan geldi. Kepez Belediyesi'nin AKP Meclis Üyesi Halil Oya, "Bana karşı ayak oyunları yapılıyor." diyerek partisinden istifa etti.
Oya, istifa kararını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.
Halil Oya açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bilindiği üzere kuruluşundan bu yana görev aldığım partimden, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde Kepez Belediyesi Meclis üyesi oldum."
Oya, "Meclis üyesi olduktan sonrası şahsıma karşı yapılan, ayak oyunları ve itibarsızlaştırma operasyonları sebebiyle bugün itibari ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa ederek bundan sonraki Kepez Belediyesi Meclis üyeliğine bağımsız olarak devam edeceğim." dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir Işığı Allah Yaktıysa...2.Kur’an’ı Öğrenmek İçin Bir Yıl, Kur’an’a Hizmet İçin Bir Ömür3.Tutuklu Türker Ertürk, 49 gün sonra tahliye edildi4.Fatma Betül Sayan Kaya hakkında suç duyurusu5.Merz Ukrayna'da: 'Moskova'dan gelen tehditlere rağmen buradayım'
6.The Guardian: Türkiye’deki bazı çöp depolama alanlarında dünyanın en yüksek metan salımlarından bazıları tespit edildi7.Yeşilçam'dan Bir Yıldız Daha Kaydı! Altın Çocuk Göksel Arsoy Hayatını Kaybetti8.Fon skandalı AKP'li isimleri birbirine düşürdü: 'Erdoğan'ı mı devirmeye çalışıyorsun?'9.Ukrayna ordusu robotları savaşa sürdü, Rusya'dan 176 kilometrekare toprağı geri aldı10.“Too Big to fail!” öyle mi?


















