İstiklal'de 'Kötü Kedi Şerafettin' ilgisi


Beyoğlu'nda tadilatta bulunan binaların dış yüzeylerine grafiti sanatçılarının çizdiği resimler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Son olarak bir sanatçının Kötü Kedi Şerafettin'i çizmesi vatandaşların beğenisini kazandı. Vatandaşlar, dakikalarca sanatçıyı izleyip fotoğraf çekti.

İstiklal Caddesi'nde tadilatta olan bir binanın dış cephesini kendilerine çalışma alanı haline getiren grafiti sanatçıları, binanın yüzeyini sprey boyalarla yaptıkları resimlerle donattı. Hemen hemen her yerinde ilginç resimlere rastlanan binada çalışmalarını sürdüren sanatçıları gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Kötü Kedi Şerafettin filminden esinlenen grafiti sanatçısı Gölge Pümür, 'Şero' karakterini duvara çizdi. Sanatçının çalışmalarını hayranlıkla izleyen vatandaşlar, bol bol fotoğraf çekti.

Kötü Kedi Şerafettin karakterinin herkes gibi çocukluğundan beri hayranı olduğu bir karakter olduğunu söyleyen Pümür, "Sanatı her yerde uygulamanız güzel ama Beyoğlu'nda yaptığınız bir iş, biraz daha göz önünde olduğu için size de keyif veriyor. Doğal olarak sanatçının en keyif aldığı şey takdir edilmektir. Bizim için de özellikle bu nokta çok önemli. Bir de çocukluk kahramanım Şerafettin. Büyük bir keyif benim için." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber İstiklal'de 'Kötü Kedi Şerafettin' ilgisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER