İtalya’da son 24 saatte 808 yeni vaka
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 4 2021
İtalya’da corona virüsü salgınında son 24 saatte 808 yeni vaka tespit edilirken, toplam vaka sayısı 4 milyon 263 bin 317’ye yükseldi.İtalya'da corona virüsü (Covid-19) salgınında günlük vaka sayısı binin altında seyrediyor.
İtalya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte 141 bin 640 corona virüsü testi yapıldığı ve 808 yeni vaka tespit edildiği belirtilerek, toplam vaka sayısının 4 milyon 263 bin 317'ye ulaştığı kaydedildi.
Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 12 kişinin salgın nedeniyle hayatını kaybettiğini, Covid-19 kaynaklı toplam can kaybının 127 bin 649'a yükseldiğini açıkladı.
Bakanlık, son 24 saatte bin 706 kişinin iyileştiğini ve aktif Covid-19 hasta sayısının 44 bin 664 olduğunu belirtti. Yoğun bakımdaki Covid-19 hastalarının sayısı ise 7 kişi azalarak 197'ye geriledi.
İtalya’da bugüne kadar 53 milyon 386 bin 493 doz Covid-19 aşısı uygulanırken, 19 milyon 960 bin 78 kişiye aşının her iki dozu yapıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!2.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek3.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?4.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza8.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!9.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?10.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


