İtalya'da köprü çöktü: 26 ölü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 14 2018
İtalya'nın Cenova şehrinde A-10 otoyolu üstünde bulunan bir asma çelik köprü çöktü. Kazada 26 kişi öldü.
İtalya'nın Genoa kentinde üzerinde otoyol bulunan bir köprü çöktü. Kazada son verilere göre, faciada 26 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
Olayın köprüdeki yapısal zayıflık nedeniyle yaşanmış olabileceğini belirtildi.
İtalya İçişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Matteo Salvini, yaptığı açıklamada "Cenova'daki köprünün çökmesinin ardından durumu takip ediyoruz. Şimdiden hayat kurtarmaya başlayan 200 itfaiye görevlisine teşekkür ediyorum" dedi.
1968 yılında inşa edilen ve Avrupa'nın ilk çelik halatlı köprüsü olma özelliğini taşıyan 1200 metre uzunluğundaki köprünün yaklaşık 200 metrelik bir bölümün blok halinde çökmesinin ardından çok sayıda aracın metrelerce yükseklikten düştüğü öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı
6.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...7.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi8.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!9.ESK'daki yolsuzluklar ne kadar etkili oldu? Et fiyatı rekor üstüne rekor kırıyor!10.AİHM'den dikkat çeken 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







