İtalya'ya doktoraya gitti dediler ama...

Twitter fenomeni Fuat Avni’nin 'Bilal Erdoğan İtalya’ya kaçtı' iddiası ortalığı karıştırdı. Havuz medyası Bilal Erdoğan “İtalya’da doktora yapıyor onun için İtalya'da” diye savunma yaptı, ancak arşivler öyle demiyor.

İtalya'ya doktoraya gitti dediler ama...

Haberin sosyal medyada yayılmasının ardından havuz medyası, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarına dayandırarak Bilal Erdoğan'ın İtalya'da bulunduğu bilgisini doğruladı ve Erdoğan’ın ‘doktora’ çalışması için İtalya’ya gittiğini öne sürdü. Daha önce yurt dışında eğitim aldığı bilinen Bilal Erdoğan'ın doktora için İtalya'ya gitmiş olduğuna dair haberlerse arşivler sayesinde bir anda boşa düştü.

ARŞİVLER AFFETMEDİ: BİLAL ERDOĞAN DOKTORASINI TAMAMLAYIP YURDA DÖNDÜ(27 TEMMUZ 2011)

Çünkü Bilal Erdoğan’ın 2011 yılında İtalya’daki doktorası tamamlayıp yurda kesin dönüş yaptığını da yine bizzat havuz medyası yazmış.



İnternet siteleri 27 Temmuz 2011’de Bilal Erdoğan İtalya’daki doktorasını tamamlayıp yurda döndüğünü yazmıştı.

İşte haber:

Başbakan Erdoğan’ın küçük oğlu Bilal Erdoğan İtalya’da doktorasını tamamlayarak Türkiye’ye kesin dönüş yaptı.

Erdoğan’ın İstanbul’da evinin bulunduğu Çamlıca sitesine yerleşen Bilal Erdoğan’ın siyasete girmeyeceği akademik kariyerine devam edip ticaretle uğraşması bekleniyor.

Bilal Erdoğan eğitimini ABD’de tamamlamış, bir dönem Washington’da Dünya Bankasında çalışmış, en son İtalya’da doktora yapmıştı.
<< Önceki Haber İtalya'ya doktoraya gitti dediler ama... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER