İtfaiye aracı devrildi: 3 yaralı


Bursa'nın İnegöl ilçesinde yangın ihbarı üzerine çıkış yapan itfaiye aracı, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 3 itfaiyeci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Mesudiye Mahallesi Avarlar Kavşağı mevkinde meydana geldi. Mesudiye Mahallesi'nde yangın olduğu ihbarını alan itfaiye ekipleri, yangına yetişmek için çıkış yaptı. Erdoğan Belhan yönetimindeki 16 PS 645 plakalı itfaiye aracı, Avarlar kavşağından gelip Mesudiye istikametine giden yan yola girdiği sırada, araç kontrolden çıktı. Yan yatan araç bir süre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada itfaiye aracının sürücüsü Erdoğan Belhan ile araçta bulunan Ayhan Yavuz ve Süleyman Cengiz yaralandı. Kazayı görenler durumu hemen polise ve 112 acil servise bildirdi. Hafif yaralı 3 itfaiye eri, İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye İnegöl İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de hemen olay yerine geldi. Yan yatan aracın kaldırılması için Büyükşehir Belediyesinin vinci de çağrıldı. Uzun uğraşlar sonucunda bir işyerinden çağrılan forkliftin de yardımıyla itfaiye aracı kaldırıldı. CİHAN
<< Önceki Haber İtfaiye aracı devrildi: 3 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER