İtfaiye aracının çarpttığı polis memuru Elazığ'da toprağa verildi


Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, bir otelin çatısında çıkan yangını söndürmeye çalışan itfaiye aracının geri manevra yaparken çarpması sonucu şehit olan polis memuru 44 yaşındaki Bülent Durgun memleketi Elazığ'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Perşembe günü Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yangına müdahale etmek isteyen itfaiye arabasının çarpması sonucu şehit olan polis memuru Bülent Durgun, İzzetpaşa Cami'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Yurtbaşı beldesinde aile mezarlığına defnedildi. İzzetpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına Elazığ Vali yardımcısı Zekeriya Göker, AK Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı, Kolordu Komutanı Korgenaral Yılmaz Uyar, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Jandarma Alay Komutanı İlker Temel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Peyami Göngör tarafından kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan Şehit Polis Bülent Durgun'un naaşı cenaze aracına götürüldü. Cenaze aracıyla birlikte Şehidin naaşı kortej halinde toprağa verilmek üzere Yurtbaşı beldesine gönderildi.

Polis Memuru Bülent Durgun'nun polis olan bir abisi 2003 yılında İstanbul'da hırsız takibi sırasında açılan ateş sonucu şehit olduğu, bir abisinin ise 2006 yılında Diyarbakır'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Şehit Polis memuru Bülent Durgun'un evli iki çocuk babası olduğu bildirildi.
CİHAN
<< Önceki Haber İtfaiye aracının çarpttığı polis memuru Elazığ'da... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER