İYİ Parti 5 ilin adayını açıkladı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Aralık 4 2018
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında 31 Mart yerel seçimleri öncesi bazı adaylarını açıkladı.
Isparta Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, Elazığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ ve Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan oldu. Mersin’e görevdeki Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz aday gösterildi. Afyon adayı ise Mahmut Koçak olarak belirlendi.
Akşener konuşmasında AKP'nin ekonomi politikalarına yüklendi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile olan ilişkisini eleştirdi:
Quote Message: Milletin tek gündemi ekonomi, derdi hayat pahalılığı, geçim darlığı, işsizlik, çoluk çocuğunun geleceği. İktidara göre herşey güllük gülistanlık. Sofralarda etler havaya uçuyor, o kadar alışveriş yapıyoruz ki poşet taşımaktan belimiz kırılıyor. Elektrik faturalarına bakmıyorlar.İlk defa bir iktidar inkar ederek krizi çözeceğini sanıyor. Bu hayat pahalılığının sebebi stokçu çiftçiler ve esnafmış. "
Milletin tek gündemi ekonomi, derdi hayat pahalılığı, geçim darlığı, işsizlik, çoluk çocuğunun geleceği. İktidara göre herşey güllük gülistanlık. Sofralarda etler havaya uçuyor, o kadar alışveriş yapıyoruz ki poşet taşımaktan belimiz kırılıyor. Elektrik faturalarına bakmıyorlar.İlk defa bir iktidar inkar ederek krizi çözeceğini sanıyor. Bu hayat pahalılığının sebebi stokçu çiftçiler ve esnafmış. "
Quote Message: Daha geçen hafta bir bakan, ekonomik tablodan yine Amerika'yı sorumlu tuttu. İki günde sayın Erdoğan, ABD Başkanı Trump'a 'sevgili dostum' diye hitap etti. Amerika dost mu düşman mı adını koyun bilelim." from Meral Akşener
Daha geçen hafta bir bakan, ekonomik tablodan yine Amerika'yı sorumlu tuttu. İki günde sayın Erdoğan, ABD Başkanı Trump'a 'sevgili dostum' diye hitap etti. Amerika dost mu düşman mı adını koyun bilelim."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğu başladı!2.İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaşandı3.İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini yasakladı4.Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti5.DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelendi!
6.Yalova’daki IŞİD saldırısı sonrası yakalanan 25 şüpheli adliyeye sevk edildi7.Artvin’de çığdan ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 1 kayıp aranıyor8.Dehşete düşüren iddia: İstanbul'da iki aylık bebek aç bırakılarak öldürüldü9.Dev kamu kurumunu iflasa sürükleyen yöneticiler maaşlarını katlamış10.New York Belediye Başkanı Mamdani Kuran'a el basıp yemin ederek göreve başladı

NUMAN YILMAZ YİĞİT

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Türkiye'de para transferinde ‘açıklama’ zorunluluğ...

İran'da devam eden protestolarda can kayıpları yaş...

İsrail 37 yardım kuruluşunun Gazze'ye erişimini ya...

Bulgaristan 1 Ocak itibariyle Euro’ya geçti

DEM Parti'nin 'Öcalan'a özgürlük' mitingi ertelend...


