İzinde yakınlarıyla helalleşmiş

MARDİN’in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin polis lojmanlarına düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Benli’nin Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da bulunan baba evine acı haber ulaştı.

İzinde yakınlarıyla helalleşmiş

Derik'te teröristlerin polis lojmanlarına düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Benli’nin Hatay’ın merkez ilçesi Antakya Esentepe Mahallesi 33. Sokak'taki baba evine acı haber, gece saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan baba Cemal ve anne Aynur gözyaşlarına boğulurken, olası bir rahatsızlığa karşı sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekletildi. Eve Türk bayrakları asılırken, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Belediyesi ekipleri tarafından da taziye çadırları kuruldu.



İZİNDE YAKINLARIYLA HELALLEŞMİŞ

Mardin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 4 yıldır görev yapan şehit polis Ahmet Benli’nin Turna Benli ile evli ve 2 erkek çocuk sahibi olduğu belirtildi. Şehit Ahmet Benli’nin bir hafta önce izinli olarak Hatay’a geldiğinde yakınları ve dostlarıya helalleştiği bildirildi. 



Şehit Benli’nin şark görevini 1 ay sonra tamamlayacağı belirtildi. 

Şehit polisin cenazesinin, bugün öğle namazını müteakip Antakya Mezarlık Kompleksi’nde düzenlenecek törenin ardından Antakya Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.



<< Önceki Haber İzinde yakınlarıyla helalleşmiş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER