İzmir Ayakkabı Fuarı'nda bu yıl Hakan Akkaya'nın gala defilesi de var


İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Shoexpo 2016–39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı'nda, bu yıl ünlü modacı Hakan Akkaya'nın gala defilesi de yer alacak. Fuar, 7-10 Mart arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Türk üreticilerin yabancı yatırımcılarla buluşmasının hedeflendiği, geçen yıl 127 firmaya ve 31 ülkeye evsahipliği yapan fuarda ayrıca Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması'nın da ilki düzenlenecek. "Ege Rüyası" temalı yarışmanın jürisinde yer alan Akkaya, 7 Mart'taki ödül töreninin ardından, "Siyah Cazibe" koleksiyonuyla yapacağı gala defilesinde 25 tasarımını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Defilede ayrıca Akkaya'nın, Shoexpo için özel bir tasarımı da sergilenecek.

Fuar İzmir ile organizasyon kalitesinin arttığını belirten İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ, Hakan Akkaya defilesinin Shoexpo için çok önemli olduğunu söyledi. Tunçağ, "Moda ve tasarım, Türkiye için çok değerli. Fason üretimden ziyade, kendimiz bu tasarımları markalaştırarak satmaya başladığımızda gerçek kazanç sağlayabiliriz. Bu Shoexpo'da özellikle yabancı katılımcıyı çok iyi etkileyeceğimizi düşünüyoruz. Bu çabalarımız, iç piyasaya da yansıyacaktır." diye konuştu.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık fuarda ayakkabı, çanta ve aksesuarları sergilenecek. 20 bin ziyaretçinin beklendiği 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 10 Mart'a kadar ziyaret edilebilecek. CİHAN
<< Önceki Haber İzmir Ayakkabı Fuarı'nda bu yıl Hakan Akkaya'nın gala... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER