"İzmir Cup" ünlü kulüpleri ağırlayacak


Altınordu tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği "U12 İzmir Cup", bu yıl 72 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. 12 yaş takımların mücadele edeceği şampiyonaya, Athletic Bilbao, Roma, Manchester City, Ajax ve Porto gibi dev kulüpler de katılıyor.

Geleceğin futbol yıldızları, 24-27 Mart tarihlerinde İzmir'de boy gösterecek.

Altınordu Futbol Kulübü'nün düzenlediği U12 İzmir Cup, şehirdeki kulüplerin altyapı oyuncularını, Türkiye'nin ve dünyanın dev kulüplerinin sporcularıyla buluşturacak. Turnuva, 24-27 Mart tarihlerinde Altınordu FK'nın organizasyonuyla Selçuk-Efes Tesisleri'nde yapılacak.

72 TAKIM KATILIYOR

Türkiye'nin küçük yaş kategorisindeki en büyük uluslararası futbol turnuvası olan U12 İzmir Cup'ın geçen yıl ana destekçisi olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, bu yıl da desteğini sürdürdü. Turnuvaya katılan takım sayısı geçen yıl 48 iken, başarılı organizasyon sayesinde bu yıl rakam bir anda 72'ye yükseldi.

U12 İzmir Cup'a bu yıl ünlü İngiliz ekibi Manchester City, İtalyan devi Roma, Portekiz'den Porto ve Sporting Lizbon, Yunanistan'dan Panathinaikos, İspanya'dan Athletic Bilbao, Hollanda'dan Ajax ve Feyenoord'un yanı sıra birbirinden ünlü Avrupa kulüpleri katılacak.

Ülkemizin Süper Lig temsilcileri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Başakşehir, Konyaspor ve Eskişehirspor'un 12 yaş takımlarının da mücadele edeceği dev organizasyonda İzmir'den Altınordu, Altay, Karşıyaka, Göztepe, Bucaspor, İzmirspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Bornova Karması yer alacak.
roma-athletic-bilbao-ajax-porto-manchester-city-besiktas-galatasaray-fenerbahce-trabzonspor-bursaspor-konyaspor-eskisehirspor-sporting-lizbon-feyenoord-goztepe-altay-bornova-karsiyaka-2024063.htm' style='visibility:hidden; display:none;'>Cihan CİHAN
<< Önceki Haber "İzmir Cup" ünlü kulüpleri ağırlayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER