İzmir'de çalıntı otomobillerle hırsızlık yapan 4 kişi tutuklandı


İzmir'in Menemen ilçesinde, çeşitli marketleri çaldıkları otomobillerle soyduğu belirlenen 4 kişi yakalandı. Gözaltına alanın şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeşilpınar Mahallesi'nde bir marketten hırsızlık vakasının ardından harekete geçti. Markete giren 4 şüphelinin kullandığı otomobilin de çalıntı olduğu belirlendi. R.E.'ye ait olduğu tespit edilen otomobil, Asarlık Mahalesi'nde terk edilmiş halde bulunarak sahibine teslim edildi.
Çalışmalarını sürdüren ekipler, başka bir marketten aynı yöntemle 10 bin lira para, içerisinde bir kurusıkı tabanca bulunan çelik kasa ve 15 bin liralık sigara çaldığını belirledi. Çelik kasa ve belgelerle olayda kullanılan çalıntı otomobil, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunarak sahibi İ.İ.'ye teslim edildi. Şüphelilerin A.D., U.T., A.K. ve 18 yaşından küçük O.K. olduğunu belirleyen ekipler, bir operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. A.D.'nin evinde yapılan aramada, Yeşilpınar Mahallesi'ndeki marketten çalındığı belirlenen çeşitli markalarda 305 paket sigara ve hırsızlık amaçlı çok sayıda malzeme ele geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan 4 zanlı, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber İzmir'de çalıntı otomobillerle hırsızlık yapan 4... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER