İzmir'de çarşaflı kadın alarmı


İzmir'in Konak ilçesinde, PTT şubesine gelen kara çarşaflı kadının verdiği mektuplarda, terör örgütü PKK propagandası yapıldığının görülmesi paniğe neden oldu.

Olay, dün öğle saatlerinde, Alsancak PTT Şubesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, şubeye gelen kara çarşaflı bir kadın, biri açık 8 mektubu değişik adreslere gönderilmek üzere görevliye uzattı. Görevli açık olan mektupta, terör örgütü PKK'nın propagandasının yapıldığı bir not gördü. Mektubun göründüğünü fark eden çarşaflı kadın, hızla postaneden çıkıp taksi ile kaçtı. Postanede olan vatandaşlar, canlı bomba ve şarbon olabileceğini düşünerek panik yaşadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, Sağlık İl Müdürlüğü ve AFAD ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin kontrolünden sonra zarflar emniyete götürüldü. İddiaya göre zarflarda, İzmir başta olmak üzere 7 cumhuriyet savcılığına PKK propagandası yapılan notlar gönderilmek istendiği öğrenildi.

Çarşaflı kadının bindiği taksi şoförünün, verdiği ifadede, kadının batı şivesi ile konuştuğunu, Üçkuyular ve Konak'a gideceğini söylediğini ancak Çankaya'da indiğini aktardığı öğrenildi. Kadının bindiği takside parmak izi çalışması yapan polisler, yüzünde yara izi bulunan şüpheli kadını bulmak için çalışma başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber İzmir'de çarşaflı kadın alarmı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER