İzmir'de hırsızlık operasyonları: 3 tutuklama


İzmir'in Konak, Torbalı, Karşıyaka, Buca ve Balçova ilçelerinde hırsızlık vakalarına karışan üç zanlı yakalandı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşı küçük çocuk E.Y.'ye (11) ait cep telefonunun bir şahıs tarafından çalındığı bilgisi üzerine harekete geçti. Zanlı Z.Y. (29) yakalandı, telefon ele geçirildi. Z.Y. isimli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

KONAK, BUCA, KARŞIYAKA VE BALÇOVA HIRSIZI YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda ise Konak, Buca ve Karşıyaka ilçelerinde dört işyerinden ve Karşıyaka'da iki evden hırsızlıkla Balçova'da bir işyerinden yağma vakalarının zanlısı, ayrıca hırsızlık suçundan aranması bulunan M.B.(36) yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

ŞÜPHE ÜZERİNE YAKALANDI

Karşıyaka ilçesi Girne Caddesi'nde, durumundan şüphelenilerek durdurulan arabada, bir evden kapı kilit göbeğini kırmak suretiyle hırsızlık yaptığı iddia edilen M.A. (19) yakalandı. İncelemede, hırsızlığın C.Y. (19) ile birlikte yapıldığı tespit edildi. Zanlı C.Y.'yi yakalama çalışmalarına devam ediyor. Zanlı M.A. ise mahkeme tarafından tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber İzmir'de hırsızlık operasyonları: 3 tutuklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER