İzmir’de üniversite öğrencilerine yemek desteği başladı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 10 2022
Yeni eğitim yılının başlamasıyla birlikte gündeme getirilen 'öğrencilere ücretsiz yemek' çağrısı konuşulurken İzmir'deki üniversitelerde bu uygulamaya devam edileceği aktarıldı.
Evrensel'de yer alan alan habere göre İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için çorba ve sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor.
Bugün üniversitelerin yakınlarına kurulan 4 noktada sıcak yemek, 17 Ekim’de ise 6 noktada çorba dağıtımı başlayacak. Buca ve Karşıyaka’daki iki öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencilerine üç öğün yemek desteğinin süreceği bilgisi verildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı4.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!5.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!
6.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!7.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...8.Cem Küçük Erdoğan'ın arkasından iş çevirmiş: 'Büyük fırsat, Ekrem Bey kaçırmasın'9.Sinan Ateş davasında sıcak gelişme!10.Açıklandı: AİHM'deki Kavala dosyasında yeni gelişme

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







