İzmir'deki okul ve kreş baskını sosyal medyada alay konusu oldu


İzmir'de polisin, uluslararası bilim olimpiyatları, üniversite ve TEOG sınavları ile spor müsabakalarında Türkiye'nin gururu ve en başarılısı olan Özel Yamanlar Eğitim Kurumları çatısı altındaki okullara baskın yapması, sosyal medyada alay konusu oldu. Basılan okullar arasında, 5 yaşındaki çocukların eğitim gördüğü Özel Yumurcak Dünyası Anaokulu da yer aldı. Baskın sırasında okul yöneticilerine ilginç sorular yönelten polisler, müzik odasına girip masaların altında orgları görünce şaşırdı ve orada neden org bulunduğunu sordu.

Türkiye'yi uluslararası bilim olimpiyatlarında altın madalyalarla tanıştıran İzmir Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'na, kayıt döneminde polis baskını düzenlendi. Erken saatlerde Gaziemir, Karşıyaka, Karabağlar, Bozyaka, Kemalpaşa ve Menemen'deki okullara çok sayıda Mali, Terör, Çevik Kuvvet Şube polisi gitti. Ayrıca Zonguldak'taki kreş baskını gibi bir anaokulu da basıldı.

POLİS, MERDİVENİ ADIMLAYARAK ÖLÇTÜ

Gaziantep'teki Özel Safa Eğitim Kurumları'na yapılan polis baskınındaki trajikomik görüntüler, Yamanlar'da da yaşandı. Gaziantep'te teneffüs zilinin çalıp çalmadığı, asansörün kaç kişi taşıdığı, yangın tüpünün son kullanma tarihi ve okul tabelasının ölçüsünü alan ekipler, müzik odasında neden org bulunduğunu sordu.

POLİS, OKULUN ALTIN MADALYALARINA HAYRANLIKLA BAKTI

Özel Yamanlar Eğitim Kurumları'na baskın düzenleyen polis ekipleri, bugüne kadar kazanılan yüzlerce altın, gümüş ve bronz madalyadan bazılarının sergilendiği duvarı hayranlıkla inceledi. Polislerden bazılarının, "Bu madalyalar gerçek mi?" diye sorması da alay konusu oldu. CİHAN
<< Önceki Haber İzmir'deki okul ve kreş baskını sosyal medyada alay... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER