İzmir merkezli operasyonda 18 kişi serbest bırakıldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Temmuz 27 2015
Paylaş
X Post
Geçtiğimiz cuma günü İzmir merkezli olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 18'i serbest bırakıldı.

Aralarında öğretmen ve esnafların da bulunduğu 22 kişiye yönelik polis baskınında, İzmir merkez olmak üzere Sivas, Gümüşhane, Kütahya, Çanakkale, Aydın, Denizli ve Muğla'da 13 kişiye ait 14 adreste arama ve el koyma işlemi yapılmıştı. Aramalarda bilgisayar, kitap, bloknot gibi malzemelere el konulmuştu. Gözaltına alınan kişiler, 'burs, bağış, zekat' vermek ve toplamakla suçlanıyordu.
Gözaltına alınan 22 kişi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan 22 kişi daha sonra mahkemeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen 22 kişiden, Ö.K., M.B., İ.T. ve A.H.T. tutuklandı. Diğer 18 kişi ise mahkemece serbest bırakıldı.
Mahkeme, B.B. hakkında yakalama kararı verdi.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hapishanede2.Daha mı özgürüz, yoksa daha mı tutsak?3.Efsane futbolcu Roberto Carlos Müslüman olup evlendi!4.Kuytul gözaltına alınınca Saray'ın Başdanışmanı tehdit mesajını sildi!5.ATM'lere akın ettiler, bankaları boşalttılar: Hazine eriyip gidiyor
6.Ankara'da gazilere polis müdahalesi: Bir gazi köprüye çıktı7.Zelenskiy'nin danışmanlarına yolsuzluk operasyonu8.MEB okullara deneme sınavını yasakladı, öğretmenlere önlük mecburiyeti getirdi9.Türkiyeli sığınmacılar Almanya'nın yüzünü güldürdü10.Meşhur börekçiye Furkan Vakfı soruşturmasında kayyım atandı: 200'den fazla şubesi var

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ













