İzmir'de korku dolu anlar kameraya böyle yansıdı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Ocak 8 2016
İzmir’in Bornova İlçesi’nde, yandaki depolama alanındaki çalışma sırasında bir forkliftin kaldırdığı konteynerin çarpması sonucu metro vagonunun devrilme anları güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

Görüntülerde, forklift operatörü Mustafa Aydemir, konteyneri kaydırıp manevra yaptığı sırada, raylardan geçen metroya çarptığı ve vagonun da devrildiği anlar yeraldı.
KULLANMA BELGESİ YOKMUŞ
Bu arada gözaltında olan forklift operatörü Mustafa Aydemir’in, bu aracı kullanma belgesinin olmadığı da ortaya çıktı. Kazadan sonra polis kayıtlarına göre toplam 23 kişinin hastanelere gittiği, ancak büyük bir bölümünün ayakta tedavi olup taburcu edildiği öğrenildi.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...2.Sevilay Yılman'a neler oldu? Okan Buruk'un adını verince, Galatasaray istedi TMSF işten attı!3.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'4.AI şavaşları: Gemini, ChatGPT’yi geçti!5.Murat Ongun yandaş Cem Küçük'ü ifşa etti!
6.Barış Boyun davası: Mahkeme salonu karıştı jandarma biber gazı kullandı7.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti8.Şamil Tayyar'dan bomba iddia: 'Ela Rümeysa Cebeci itirafçı oldu arşivini getirecek!'9.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi10.Ekol TV neden yayınlarını durdurdu!

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







