Jandarma, 13 ayrı suçtan 8 yıldır aranan şüpheliyi yakaladı


Şanlıurfa Jandarma İl Komutanlığı 13 ayrı suçtan 8 yıldır aranan şüpheliyi düzenlediği operasyonla yakaladı. Uyuşturucu, silah ticareti ve hürriyetten yoksun bırakma gibi 13 suçtan yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şanlıurfa Jandarma Komutanlığı ekipleri, yürüttüğü istihbari çalışma sonucunda 2007 - 2015 yılları arasında, Şanlıurfa ve Diyarbakır'da Jandarma ve Polis Bölgesinde işlediği 13 ayrı suçtan 8 yıldır aranan, A.K. isimli şüpheliyi Siverek'te 3 ayrı adrese operasyon düzenleyerek yakaladı.

Şüphelinin Siverek ilçesinde, 3 ayrı adresten birinde bulunduğu bilgisi üzerine şafak vakti operasyon başlatan jandarma, şüpheliyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada bir ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi.

Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, silahla ateş etme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama gibi 13 ayrı suçtan adliyeye sevk edilen A.K., tutuklanarak Siverek Kapalı Cezaevine konuldu. CİHAN
<< Önceki Haber Jandarma, 13 ayrı suçtan 8 yıldır aranan şüpheliyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER