Jandarma Bölge Komutanlığı önünde silahlı saldırı!

67 yaşındaki Emekli Albay Çetin Oğuz ve eşi Asuman Oğuz(66) yolda yürürken, iki kişinin bulunduğu motosikletten açılan ateş sonucu yaralandı.

Jandarma Bölge Komutanlığı önünde silahlı saldırı!

Yaralı çift götürüldükleri hastanede tedavi altında. Polis saldırının nedenini ve saldırganların kimliğini belirlemeye çalışıyor.

ÇİFT YOLDA YÜRÜYORDU

Olay Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Şakir Kesebir Caddesi üzerinde bulunan Jandarma Bölge Komutanlığı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emekli Albay Çetin Oğuz (67) ve eşi emekli Öğretmen Asuman Oğuz (66) kaldırımda yürüyordu.

YANLARINA YAKLAŞAN MOTOSİKLETTEN ATEŞ AÇILDI

Oğuz çiftinin yanına yaklaşan ve üstünde 2 kişinin bulunduğu motosikletten ateş açıldı. Saldırganların silahından çıkan kurşunlar emekli albay ve eşine isabet etti. Yaralı çift taksi ile Gayrettepe Florence Nightingale hastanesine kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Olay yerine gelen polis ekipleri Caddeyi emniyet şeritleridiyle çevirerek delil araştırması yaptı.. Daha sonra hastaneye gelen olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını burada sürdürdü. Polis motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Hastanede tedavi altına alınan çiftin sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yapılmadı.
(DHA)
<< Önceki Haber Jandarma Bölge Komutanlığı önünde silahlı saldırı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER