Japonya'da olağanüstü hal ilan edildi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 8 2021
Japonya'da tekrar artışa geçen koronavirüs vakalarını azaltmak için Tokyo'da yeniden Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edildi. Diğer yandan organizatörler de olimpiyatlara seyircilerin katılımını tamamen yasaklamayı değerlendiriyor.
Japonya Ekonomi Bakanı Yasutoshi Nishimura yeni kısıtlamaların 12 Temmuz'da başlayıp 22 Ağustos'a kadar süreceğini açıkladı. Olimpiyatlar 23 Temmuz'da başlayarak 8 Ağustos'a kadar sürecek.
Asahi gazetesinde yer alan habere göre, organizatörler bugün akşam düzenlenecek görüşmelerde bir karara varmayı planlıyorlar.
YABANCI SEYİRCİLERE İZİN VERİLMEYECEK
Organizatörler daha önce alanlara 10 bin seyircinin katılmasına izin vereceklerini, yabancı seyircilere ise izin verilmeyeceğini duyurmuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







