Juventus'a bombalı saldırı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 20 2016
Paylaş
X Post
Serie A'da Bologna ile oynayacağı maç için karayoluyla şehre giden Juventus otobüsüne rakip takım taraftarları tarafından el yapımı bombayla saldırı düzenlendi.

Serie A'nın 39. haftasında Bologna deplasmanına seyahat eden Juventus kafilesine saldırı yapıldı.
Siyah beyazlılar, karşılaşmanın oynanacağı Renato Dall Ara stadyumuna yaklaştığı sırada Bologna taraftarlarının saldırısına uğradı.
Bologna taraftarları tarafından Juventus otobüsüne patlayıcı madde atılırken teknik direktör Massimiliano Allegri yaralandı. Allegri'nin yaralanmasının ciddi olmadığı öğrenilirken otobüste maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Juventus yaşanan olaya rağmen Bologna deplasmanında maça çıktı ve 0-0 berabere kaldı.
JUVENTUS'TAN AÇIKLAMA
Juventus yöneticisi Giuseppe Marotta olay sonrası yaptığı açıklamada, 'Bir bomba, fişek ya da patlayıcı bir cisim atıldı. Bu medeni bir hareket değil. Bu maçın gerçekleriyle ilgili değildir, tamamen şiddet ve holiganlık eylemidir" dedi. (Goal.com)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İşte yeni İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı2.Korumasına şemsiye taşıtan kaymakam farketmemiş!3.Savcı, AKP’ye geçen Özlem Çerçioğlu’nun beraatını istedi4.Yıllardır süren iktidar hırsı hapisle bitti: Eski Devlet Başkanı Yoon’a müebbet hapis5.Gazeteci Alican Uludağ, gözaltına alındı
6.Yasadışı bahis operasyonu: 9 tutuklama7.Uyuşturucu operasyonu: İşte serbest bırakılan isimler8.Trump'tan İran'a 10 günlük süre: "Anlamlı bir anlaşma yapmalıyız, aksi takdirde..."9.AYM de onayladı: Ali Türkşen artık tescilli işkenceci10.İşkenceyi tutanağa geçirmeyi talep eden avukata gözaltı engeli

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ORHAN KESKİN

ERTUĞRUL İNCEKUL













