Kabataş kurgucusu Çakır'dan savunma
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 29 2015
Paylaş
X Post
Star gazetesi eski editörü Murat Seçkin'in, Gezi olayları süresince başta dönemin Başbakanı Erdoğan tarafından olmak üzere iktidarın ve iktidara yakın medyanın eylemcileri suçlamasına neden olan 'Kabataş tacizi' iddiasına ilişkin Star’da yayımlanan söyleşinin aslında 'konuşulmadığı' iddiasına söyleşiyi yapan Elif Çakır'dan cevap geldi.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı telefonla arayan Çakır, "Hepsini olayın kahramanı olan Z. D. anlattı. Ben tek bir kelime bile eklemedim. Söylediklerine inandım. Beni ikna etti. Gazetede editöre 'O anlatmadı, ben hissettiklerimi yazdım' gibi bir şey söylemedim" dedi.
Çakır'ın açıklamalarını Hürriyet'teki köşesine taşıyan Ahmet Hakan'ın yazısından ilgili bölümler şöyle:
Gazeteci Elif Çakır aradı.
*
Dediği şunlar:
-“Kabataş haberi” ile ilgili olarak yazdığım ne varsa... Hepsini olayın kahramanı olan Z. D. anlattı.
-Ben tek bir kelime bile eklemedim.
-Söylediklerine inandım. Beni ikna etti.
-Gazetede editöre “O anlatmadı, ben hissettiklerimi yazdım” gibi bir şey söylemedim.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.TBMM Koridorlarında Sıcak Saatler: Hayati Yazıcı Oğluyla İlgili Şaibe Sorularını "Açıklayacağım" Diyerek Geçiştirdi2.TBMM Açılışında Erdoğan’dan Fon Krizine Muğlak Mesaj: "Çözüyoruz" Dedi, Yöntem Belirtmedi3.Strazburg’da AİHM Kararları Masada: Ayşe Buğra Kavala’dan AKPM’de "Jeopolitik Çıkar" Uyarısı4.Soma'dan Acı Haber Geldi! 1 İşçi Hayatını Kaybetti Diğerleri Aranıyor5.Financial Times’tan Yıkıcı Tahmin: "450 Bin Fon Mağduru Parasının Ancak Yüzde 20’sini Görebilir"
6.Fon Skandalında Üst Düzey Savunma: Hayati Yazıcı Oğluna Arka Çıktı, 'İtibar Suikastı' Dedi7.Borsa Vurgunu Depremi Sonrası AKP'de Görev Değişimi: Koltuk Prof. Dr. Hülya Terzioğlu'nun8.Yargıda Şok 'MASAK' Raporu: Hesabından 640 Milyon Lira Geçen Savcı Görevden Uzaklaştırıldı9.İBB Davasında 91. Duruşma: İtirafçı Açmazı ve Mahkemenin 4 Kişilik Tahliye Kararı10.Akaryakıt zamlarına tepki: 'Gayri bir beygir alacağız, ot vereceğiz'

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ERTUĞRUL İNCEKUL

ORHAN KESKİN

ÇOK OKUNAN HABERLER

TBMM Koridorlarında Sıcak Saatler: Hayati Yazıcı O...

TBMM Açılışında Erdoğan’dan Fon Krizine Muğlak Mes...

Strazburg’da AİHM Kararları Masada: Ayşe Buğra Kav...

Soma'dan Acı Haber Geldi! 1 İşçi Hayatını Kaybetti...

Financial Times’tan Yıkıcı Tahmin: "450 Bin Fon Ma...







