Kaçırılan Türk işçilerle ilgili flaş gelişme!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 30 2015
Irak'ta bu ay başında kaçırılan Türk işçilerin serbest bırakıldığı bildirildi.

Irak’ta yaklaşık bir ay önce kaçırılan 16 Türk işçi, serbest bırakıldı. İşçilerin Türkiye’nin Bağdat Büyükelçiliği’nde olduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Twitter’dan konuyla ilgili paylaştığı mesaj şu şekilde: "Bir süredir Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi az önce Bağdat Büyükelçimiz teslim aldı. Bazı işçilerimizle telefonda konuştum. Çok şükür sağlıkları yerinde. En kısa sürede memlekete dönmeleri için tüm hazırlıklar yapılıyor. Bu süre içinde işçilerimiz için yoğun çaba gösteren tüm Iraklı dostlarımıza kalpten teşekkür ediyorum. İşçilerimizin yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."
Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da işçilerden bazıları ile telefonla görüştüğü ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.
Kaçırılan 18 Türk işçiden 2'si daha önce serbest kalmıştı. İşçilerin en kısa zamanda yurda dönmeleri için çalışma başlatıldı.
Davutoğlu: Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi büyükelçimiz teslim aldı.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!4.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!5.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







