Fenerbahçe, Bursaspor'u 2-1'le geçti

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 5. Hafta'da Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Bursaspor maçının ilk yarısı Nani'nin attığı gol ile sarı lacivertlilerin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bursaspor 62. dakika Necid'in attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Fenerbahçe 80. dakika Van Persie'nin attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Fenerbahçe, Bursaspor'u 2-1'le geçti

MAÇTAN DAKİKALAR

90'Hakem Barış Şimşek maçı bitiren düdüğü çalıyor. Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu 5. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadında Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oluyor ve puanını 13'e yükseltiyor.

90' Bursaspor'da De Sutter rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

80' GOL !!!!! Fenerbahçe Van Persie'nin attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Hasan Ali sol kanattan çizgiye indi, rakibini geçti, ceza sahası içine yerden pasını verdi, Van Persie gelişine vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu

73' Bursaspor'da Josue rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

69' Bursaspor'da Dany hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

63' Fenerbahçe'de Meireles golden sonra hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

63' Bursaspor'da Balazs Dzsudzsak rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.


62' GOOOL !!!!! Bursaspor Necid'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Josue sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Necid ceza sahası içinde gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi.


58'Fenerbahçe'de Markovic rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.


50' Fenerbahçe atağında Nani sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Serdar Aziz topu taca gönderdi.

46' Bursaspor hakem Barış Şimşek'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

45' Hakem Barış Şimşek ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.

40' Bursaspor atağında Emre sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

26' Bursaspor'da Hajime Hosogai rakibi Ozan Tufan'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

24' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Nani sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Meireles gelişine sert vurdu ve kaleci Mert topu kornere çeldi.

29' Bursaspor bu dakikaya kadar isabetli şut atamadı.

20'GOOOL !!!!! Fenerbahçe Nani'nin attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Markoviç sol çaprazda bulunan Nani'ye yerden pasını verdi, Nani köşeye gelişine plase vuruş yaptı ve top ağlarla buluştu.

13' Bursaspor atağında Emre sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

12' Fenerbahçe atağında Markovic sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.


MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Vitor Pereira, Bursaspor maçına 4 değişiklik yaparak çıktı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında Norveç'in Molde takımına 3 - 1 kaybeden sarı-lacivertlilerde Portekizli teknik adam, Fabiano Ribeiro, Robin van Persie, Volkan Şen ve Caner Erkin'i Bursaspor'a karşı yedek soyundurdu.

Vitor Pereira, bu oyuncuların yerine Volkan Demirel, Jose Fernandao, Lazar Markovic ve Hasan Ali Kaldırım'a forma şansı verdi. Sarı lacivertlilerin Liverpool'dan kiraladığı Sırp futbolcu Lazar Markovic ise ilk kez ilk 11'de forma şansı buldu.

Bu arada geçen sezon Bursaspor'da forma giyen Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Jose Fernandao eski takımlarına karşı ilk 11'de sahaya çıktı. Bursaspor'dan diğer bir transfer Volkan Şen ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Takımlarını desteklemeye gelen Bursasporlu taraftar bu 4 oyuncuya maçtan önce tepki gösterdi.

<< Önceki Haber Fenerbahçe, Bursaspor'u 2-1'le geçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER