Fenerbahçe, Giresun'a gol oldu yağdı

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Çarşamba, Ocak 13 2016
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi.
Fenerbahçe, Giresun'a gol oldu yağdı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. maçında Giresunspor karşısında 6-1 kazanarak gruptan çıkmayı garantiledi. Goller; Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Caner Erkin, Fernandao ve Van Persie'den (2) geldi.


MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

90'Caner'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan kaleci Anıl'a gitti.

89'Sağ kanattan kullanılan kornere Gökhan kafa vurdu ancak Gökhan'ın kafa vuruşu üst ağlarda kaldı.

88'Fenerbahçe rakip sahanın sağından taç atışı ile oyuna başladı.

86'Sağ kanatta Bruno topla buluştu ve ceza sahasının sağından sert bir şut çıkardı. Bruno'nun şutunu Fabiano son anda kornere göndermeyi başardı.

85'Fenerbahçe'de Uygar rakip ceza sahası içerisinde önce kaleciye, ardından rakip oyuncuya pres yaparak tribünlerden alkış aldı.

85'Giresunspor baskı nedeniyle top yapmakta zorlanıyor.

82'Markovic, sol kanatta hareketlenen Van Persie'ya pasını çıkardı. Hollandalı oyuncu topla birlikte ceza sahasına girdi. Önce ilk rakibini geçti, ardından kaleci Anıl'dan da sıyrıldı ve Van Persie topu boş kaleye göndererek takımını 6-1 öne geçirdi.

82'GOL! Van Persie...

81'Sağ kanatta Bruno ile Giresunspor atağı başladı. Bruno'nun ortasını Kadlec uzaklaştırdı.

80'Fernandao, savunmanın arkasına sarkan Van Persie'ye pasını çıkardı ancak hakem pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırdı.

79'Mehmet'in sol kanttan açtığı ortayı savunma uzaklaştırdı.

77'Savunma arkasına atılan topa Abdulaziz hareketlendi. Abdulaziz ceza sahasına girmeden çektiği şutla topu ağlara gönderdi ve skoru 5-1'e getirdi.

77'GOL! Abdulaziz...

76'Fenerbahçe'de Ramazan Civelek sarı kart gördü.

Bu haberler de ilginizi çekebilir