Kadıköy'e Halk Otobüsü ile geldiler

Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor, maç için Kadıköy'e 500T hattı halk otobüsü (Tuzla Şifa Mahallesi-Cevizlibağ) ile geldi.

Kadıköy'e Halk Otobüsü ile geldiler

Tuzlaspor Tesisleri'nden 18.15'te hareket eden ve içinde futbolcular, teknik heyet ve yöneticileri taşıyan otobüs Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne giriş yaptı.

AKBİL BASTILAR

Futbolcular ve teknik heyetin hareket öncesinde otobüse akbil basarak binmeleri dikkat çekti. Tuzla Şifa Mahallesi-Cevizlibağ hattında çalışan otobüs stattan geçmemesine rağmen Tuzlaspor yönetiminin, maddi sıkıntılar çeken alt liglerdeki kulüplere farkındalık yaratmak amacıyla bu seferi özel bir tahsisle gerçekleştirdikleri bildirildi.


Tuzlaspor'un bu organizasyonuna basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçe - Tuzlaspor maçı saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Çağatay Şahan yönetecek.

500T'DE EVLİLİK TEKLİFİ

Tuzlasporlu Nihat, kız arkadaşını otobüsün içinde arayarak evlenme teklifinde bulundu.

Fenerbahçe maçına 500T ile gitme fırsatını iyi değerlendiren Nihat Yılmaz, basın mensuplarının önünde ve canlı yayında, Gaziantep'te bulunan kız arkadaşını telefonla arayarak evlenmek istediğini söyledi. Hemşirelik yapan Meltem Özdemir duruma çok şaşırdı ve sürpriz teklifi kabul etti.

Takım halinde 500T ile Fenerbahçe maçına giden Tuzlaspor'da Nihat'ın yaptığı sıradışı teklif takım arkadaşları arasında "Fırsatçı golcü" olarak tanımlandı.

Nihat Yılmaz, kameralar önünde ve canlı yayında evlilik teklifinde bulunurken, DHA'ya yaptığı açıklamada ise; "Nişanlım Gaziantep'te ve kendisine evlenme teklif ettim, kabul etti. Çok mutluyum. Fenerbahçe maçına da bu moral ve motivasyonla çıkacağız, inşallah maçta da iyi oynar ve kazanırız" dedi.

Tuzlasporlu diğer oyuncular da "Sanırız, Dünya'da böyle birşey hiç yapılmamıştır. Farkındalık yaratmak ve bazı şeylere dikkat çekmek için yaptık. Biz haddimizi biliyoruz. Fenerbahçe maçı öncesi yaptığmız bu iş inşallah uğur getirir, puan veya puanlarla dönmeyi düşünüyoruz." şeklinde konuştular.

500T'NİN GÜZERGAHI DEĞİŞTİ

Kadıköy deplasmanına 500T ile giden Tuzlaspor, trafiğe takılmadan stada ulaştı. Tuzla'dan hareket eden otobüs Pendik'ten sonra E5'ten vazgeçerek TEM'e çıktı. Stada yaklaşınca bağlantı yoluna inildi ve 19.15 gibi stada ulaşıldı. Akşam trafiğine takılmadan maç saatinden önce stada ulaşan kafilede, basın mensupları stadın kapısında indirildi. Takım otobüsü devam ederek stadın otoparkına girdi.
<< Önceki Haber Kadıköy'e Halk Otobüsü ile geldiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER