Kadın Muhtarlar Derneği patlama yerine karanfil bıraktı

Kadın Muhtarlar Derneği patlama yerine karanfil bıraktı

Kadın Muhtarlar Derneği üyeleri, Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği patlama yerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Kadın Muhtarlar Derneği Başkanı Serpil Erenoğlu önderliğinde muhtarlar, Ankara'da patlamanın yaşandığı Devlet Mahallesi'ni ziyaret etti.

Grup adına basın açıklamasını yapan Devlet Mahallesi Muhtarı Zeynep Dalgın, patlayan her bombanın insanları sevdiklerinden kopardığını söyledi. Seçilmiş muhtarlar olarak Türkiye'nin barış ikliminden çok uzakta olmasına kahrolduklarını ifade eden Dalgın, şunları kaydetti: "Mahallelerimizde yaşanması muhtemel kötü olaylar için kaygı duyuyoruz. Dileğimiz ve tüm arzumuz; ülkemiz üzerindeki kara bulutların dağılması, evde, iş yerinde, durakta serviste, eylemde, sokakta yaşamın hangi alanında olursa olsun tüm insanlarımızın huzur ve güven içinde yaşayacağı koşulların bir an önce sağlanmasıdır. Bombalı saldırılarda ve vatani görevini yaparken hayatını kaybeden tüm asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

Muhtarlar, basın açıklamasının ardından patlamada hayatını kaybedenler adına karanfil bıraktı. CİHAN
<< Önceki Haber Kadın Muhtarlar Derneği patlama yerine karanfil bıraktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER