Anabolic Steroids'i abartmayın!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 15 2024
Samanyoluhaber.com yazarı Kadir Gürcan'ın haftalık yazısı
KADİR GÜRCAN
Ne yalan söyleyeyim, son ana kadar bir sürpriz bekliyordum. Madem İstanbul'un tekrar fethedilmesi (!) gerekiyor, o zaman iş ciddi. “Onu da bir kişi yapabilir!” düşüncesindeki parti militanlarının da gönlünde yatan arslan oydu. “İş başa düştü erenler!” deyip Sayın Cumhurbaşkanı bir de İBB başkanlığına aday olsaydı ilginç bir siyasi tecrübe yaşamış olacaktık. Asıl rövanş o zaman olurdu. Payitahtı da İstanbul'a taşıyıp Ankara'ya git-gel derdinden kurtulmuş olurlardı. Son yerel seçimlerde İstanbul elden gittiken sonra hazret'e diyar-ı Rum'da ikamet haram olmuştu.
2019 Yerel Seçimleri'nde genelde iktidar partisinin özelde ise Saray'ın aldığı derin yara hala yakı tutmadı. Cumhurbaşkanlığının ikinci devresinde derin sızının yaşlılığa bağlı organ zafiyetine ve oradan da onulmaz bir nefrete dönüştüğüne şahit olduk. Beş senede metropolün başkansız idare edildiği imajı vermek için ellerinden geleni yaptılar. İki seçimde (İlki iptal edilmişti ya! Saray'ın score levhasında iki yenilgi olduğunu unutmayalım!) alamadıkları İstanbul'u üçüncü rauntta tulum çıkarmaya azmetmiş görünüyorlar.
İktidar ve Saray'ın İstanbul adayı, isminin açıklanmasının hemen ardından, akşam saatlerinde çalışmaya başladı. Durun yahu, bu ne acele? İstanbul'un bir yere gittiği yok. Ulaştırma Bakanı ile yapılan ilk toplantının “Büyük Şehir Çalışmaya başladı!” izlenimi için kurgulandığı her halinden belliydi. Bu kareyi görünce hemen aklıma seksenli yılların meşhur Rocky serisinin IV. filmi geldi. Hani şu, sıradan bir boks maçını Amerika-Rusya arasında güç gösterisine dönüştüren film. İsveç asıllı Dolf Lungren'in (Filmdeki ismi Drago) Rus boksörü canlandırdığı yapım serinin jeopolitik yönü ağır basanıydı.
Dikta rejimlerin aryan ve özel ırk ütopyalarının sıradan bir boks maçına indirgendiği filimde robot-insan üretimi yanında soğuk sav
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var3.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor4.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti5.Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenekler var, harekete geçmemiz gerekebilir'
6.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu7.Skandal iddia: Diyanet 1400 TÜGVA üyesinin umre masraflarını ödedi8.AKP'ye katılan milletvekili bu sefer Erdoğan'ın fotoğrafına asker selamı verdi9.Bunaltıcı sıkıntılar10.Kara Kuvvetleri'nde ihale soruşturması: Askerler dahil çok sayıda kişiye gözaltı!

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı

Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 2...

550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... ...

Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzlu...

Trump’tan İran'a sert mesajlar: 'Çok güçlü seçenek...


