Kadir Topbaş: İnsan her şeyi affeder, adam yerine konmamayı affetmez


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, katıldığı toplu açılış töreninde vatandaştan aldığı yetkileri kullandığını belirterek "Gayet iyi biliyorum ki insan her şeyi affeder, adam yerine konmamayı affetmez." dedi.

Kadir Topbaş, Kadıköy Kozyatağı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılışına katıldı. Açılış öncesinde konuşan Topbaş, yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Belediye bürokratlarını dünyanın değişik yerlerine gönderdiğini söyleyen Topbaş, "Bir şey görüyorsam gidin bakın getirin geliştirelim diyoruz. Bir söz var bizde. Gezen tilki, yatan aslandan yeğdir. Dolaşacak, görecek, bakacak, inceleyecek. Yattığınız yerde aslan olunmaz. Birileri yattığı yerden kükrüyor, değil. Göreceksiniz, geliştireceksiniz ve insanları mutlu edeceksiniz. Ve şunu da gayet iyi biliyorum ki insan her şeyi affeder, adam yerine konmamayı affetmez. Yetkilerinizi kullanıyorum ve size hizmet vermeye çalışıyorum. İnşallah daha güzellikleri bir araya getireceğiz." diye konuştu.

Açılışı yapılan merkezi örnek gösteren Topbaş, şöyle devam etti: "Siyasi mülahaza yapsaydık, Kadıköy'e niye yapayım derdik. Hepinizin yetkilerini kullanıyorum. Başkanlığa geldiğimden itibaren gayrimüslimlerin mezarlıklarının da bakımını yapıyoruz. Daha önce yapılmıyordu. Görev herkese, herkes istifade edecek. Kimsenin kimlik ve kişiliklerine göre değil, ama kişiler de kendi yetkilerini verirken kent ve ülke menfaatlerini her şeyin önünde düşünmeleri gerekir."

Açılıştan sonra engellilerle birlikte kurdele kesen Topbaş, rehabilitasyon merkezinde incelemelerde bulundu.

CİHAN
<< Önceki Haber Kadir Topbaş: İnsan her şeyi affeder, adam yerine konmamayı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER