Kadirli'de belediyenin yaptırdığı konutların tapusu verildi


Kadirli Belediyesi tarafından 1. etap Aymis Belediye Evleri'nin 64 hak sahibine tapuları düzenlenen törenle teslim edildi.

Cengiz Topel Mahallesi 100. yıl siteleri civarında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin temelini attığı Aymis 1. Etap Belediye evleri için tapu teslim töreni düzenlendi.

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Kadirli'de dar gelirli ailelerin huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecekleri 64 adet 1. Etap Belediye Evleri'nin tapularını dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Hak sahiplerine tapularını vererek seçim meydanlarında verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Tarhan, "Seçim meydanlarında vatandaşlarımıza ucuz konutlar yaparak ev sahibi yapacağız sözünü vermiştim. Bu sözü yerine getirerek bugün 64 dar gelirli vatandaşımızı ev sahibi yaptık. Adaletli olsun diye 64 vatandaşımızı çekiliş ile belirledik. Bugün tamamlanan evlerimizin tapularını haksahiplerine teslim ettik. Yeni mahallede Aymis 2. etap Belediye Evleri'nin yapımına başladık. 2. etapta 288 konut inşa ediyoruz. En kısa zamanda bu evlerimizi de teslim edeceğiz." dedi.

ERSOY: HÜZÜNLE MUTLULUĞU BİR ARADA YAŞIYORUZ

Olumsuz haberle üzüldüğü şehit haberlerinin geldiği bir ortamda aralarında şehit anne ve babalarının da bulunduğunu belirten MHP Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, "Mütevazi bir yuva sahibi olmanın hüznünü ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz." diye konuştu.

Düzenlenen törene, MHP İlçe Başkanı Kemal Çağlar Balcılar, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Konaklı, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte MHP Milletvekili aday adayları katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kadirli'de belediyenin yaptırdığı konutların tapusu verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER