Kafe işletmecisi, geç saatte eve nasıl gideceğini soran çalışanını öldürdü


Adana'da kafe işletmecisi 49 yaşındaki Vedat Yüzgeç, geç saat olduğu için eve nasıl gideceğini soran çalışanı 17 yaşındaki Mahmut Altunsöz'e hakaretler ederek bıçakla öldürdü. Gözaltına alınan Yüzgeç'in yüzünde kavgadan dolayı morluklar olduğu görülürken sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edildi.

Olay, gece yarısı merkez Çukurova ilçesi Beyazevler mahallesi Seyhan nehri kıyısındaki tekneden yapılmış kafede yaşandı. İddialara göre, kafe sahibi Vedat Yüzgeç, yanında çalıştırdığı Mahmut Altunsöz ile geç saat olduğu için eve gitme konusunda tartıştı. İddialara göre, bu sırada alkollü olan Yüzgeç, "Gence nasıl gidersen git" diyerek küfürle karşılık verdi.

Bu sıradaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü, bu sırada Altunsöz, arkadaşı 22 yaşındaki M.E.yi de aradı. O kişi de kavgaya karıştı. Vedat Yüzgeç, kavgada kendisini bacağından bıçaklayan Altunsöz'ü eline geçirdiği ekmek bıçağıyla göğsünden, arkadaşı M.E.yi ise sağ dizinden bıçakladı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen acil yardım ekipleri, Altunsöz ile arkadaşı M.E.yi ilk müdahalenin ardından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Ağır yaralanan Mahmut Altunsöz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Arkadaşı ise ayakta tedavi edildi. Yüzgeç, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosunca gözaltına alınıp olaya ilişkin ifade verdi.

Emniyet'te işlemleri tamamlanan Yüzgeç, Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrollerinin ardından adli mercilere sevk edildi. Yüzgeç, gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen olaya ilişkin bir şey söylemedi.
Bu arada, hayatını kaybeden Mahmut Altunsöz'ün Adli Tıp Kurumundaki otopsi tamamlandı. Ailesi ve yakınlarınca alınan Attunsöz'ün cenazesi toprağa verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kafe işletmecisi, geç saatte eve nasıl gideceğini soran... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER