Kafkas: İki puanı kaybeden tarafız


Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, berabere biten Galatasaray maçında 2 puanı kaybeden taraf olduklarını söyledi.

Süper Lig'in ilk devre son haftasında Galatasaray, Kayserispor ile karşılaştı. 1-1 biten maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, çok iyi oynadıklarını ve maçta 2 puanı kaybeden taraf olduklarını ifade etti. Özellikle ilk yarıda oyun anlayışı olarak etkin bir futbol ortaya koyduklarını kaydeden Kafkas, şöyle konuştu:

"Özellikle topsuz alanlarda oyunu kontrol ettik. Fakat usta ayakları var. Beraberlik golünü yedik. Oyunun sonuna doğru yakaladığımız pozisyonları gol yapmalıydık. Tecrübesizlik ve genç oyuncularımız var ancak bunlar da olacak. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim için zor bir süreç. Çetin ve zorlu bir süreçten geçtik. Geldiğimiz nokta önemlidir. Değerli oyuncularımız var. Onların gelişmesine değer katmak güzel. Birkaç maç daha kazanabilseydik daha güzel olacaktı."

2 puanı kaybeden tarafın kendileri olduğunu vurgulayan Kafkas, "Bugün 2 puanı kaybeden tarafız. Bu oyunla kazanmamız gerekiyordu. Biraz daha fazla geriledik. Bu bizim adımıza sıkıntılıydı. Ancak Kayseri'nin bugünkü durumu inanın olağanüstü bir durumdu." dedi.

Beraberlik golünün Galatasaray'da Sinan ve Bilal'in oyuna girmesinden sonra geldiğinin hatırlatılması üzerine da Kafkas, Sinan ve Bilal değişikliğinin rakibe artı avantaj sağladığını kaydetti.
CİHAN
<< Önceki Haber Kafkas: İki puanı kaybeden tarafız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER